marți, 17 decembrie 2013

Cel mai mare brad uman in Baia Mare (Record Mondial)

1200 de elevi şi profesori ai Colegiului Naţional "Vasile Lucaciu" s-au adunat pe Platoul Bucureşti azi dimineaţă, hotărâţi să scoată din Cartea Recordurilor bradul realizat de 852 de copii din Thailanda.
Brad uman, record Baia Mare
„Incercarea noastra, evident, a avut succes. A fost un exercitiu destul de complex, prin trasarea liniilor si gandirea intrarilor, a oamenilor, in conditii de siguranta perfecta si faptul ca facem intr-un spatiu public a ingreunat putin circulatia, dar cu ajutorul politiei si cu ajutorul primariei ne-am descurcat foarte bine. Le multumim si elevilor colegiului nostru care au fost foarte prezenti si la repetitii si consider ca evenimentul si incercarea noastra de record a lasat o amprenta asupra acestei perioade, in constiinta oamenilor din orasul nostru.“, a spus Ioan Fodorut, unul dintre organizatori. 

Printre participantii la stabilirea recordului a fost si primarul Catalin Chereches, care s-a aratat impresionat de initiativa lucacistilor, spunand chiar ca ii va sustine si anul viitor in tentativa lor de-a omologa recordul. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu