luni, 25 noiembrie 2013

Brunete vs Blonde, Tu alegi !!! (video&foto)

Se spune ca brunetele sunt mai cerebrale, cu picioarele pe pamant, iar ca blondele sunt naive si nu se descurca decat cu stangul in fata. Prostia nu tine de culoarea parului. Fiecare femeie este frumoasa si are partile ei placute. 


Chiar nu ai intalnit pana acum cazuri care sa demitizeze aceasta afirmatie? 



Chiar nu ai gasit o tipa bruneta care sa actioneze ca o blonda si invers?
Lasa-ti ideile preconcepute si vezi care dintre brunetele sau blondele urmatoare te atrag mai tare.



Aida Yespica vine din Venezuela, unde si-a inceput si cariera de model. A participat in show-ul "L'isola dei Famosi". A aparut pe copertile multor reviste si a jucat un rol de prostituata in "Domani e un'altra truffa". A avut o relatie cu DJ Francesco.



Alessia & Mascia sunt precum doua pantere, iar cand sunt impreuna sunt precum un explozibil. Mascia a participat la "Grande Fratello 2", iar Alessia a tinut coperta revistei Maxim din Italia, in 2003.



Alessia Merz este actrita, prezentatoare TV, model in campanii publicitare. Este casatorita cu Fabio Bazzani cu care are si un copil.



Lindsey Strutt este o bruneta focoasa ce are 19 ani si un bust uluitor. 
Lindsey este o descoperire cu adevarat buna.



Alessia Marcuzzi este prima din galeria blondelor, dar nu neaparat si cea dominanta. Printre activitatile pe care le desfasoara numim si pe cea de actrita, prezentatoare TV, apare in clipuri publicitare...



Alley Bagget si-a dorit dintotdeuna sa devina model si pana la urma si-a indeplinit visul. Nu s-a oprit aici, ci drumul ei a continuat si in paginile Playboy si in prezentari de lenjerie intima.



Amber Evans, in lenjeria intima, pare un "ingeras" venit sa te salveze. Formele ei sexy sunt lasate la vedere spre bucuria barbatilor.



Brooklyn Decker este model american, vine din Ohio, si este logodita cu Andy Roddick (jucator de tenis). A poposit pe copertile Teen Vogue, Cosmopolitan, FHM, Glamour. Cariera ei este in plina ascensiune.



Christi Shake este model, provine din SUA. Cariera de model a fost completata cu cea de actrita. Christi are origini cehe, germane, poloneze, suedeze. A fost Playmate Playboy in 2002.



Darlene Kurtis vine tocmai din California si este model. In 2001, in septembrie, Darlene a fost Playmate of the Year.



Federica Fontana vine din Italia, unde prezinta show-uri de televiziune. In afara televiziunii, Fontana cocheteaza si cu modelingul si vedem ca are si cu ce se lauda.

Mai jos aveti un videoclip cu mai multe vedete, alegeti dvs si scrie-ti intr-un comentariu cum ii sta mai bine vedete-i !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu